Hyr en båt i Medelhavet - Stockholm Charter Guide

Hyr en egen båt i Medelhavet

Välkommen ombord på denna 27 meter långa yacht med fyra hytter för totalt 8 övernattande gäster. Ombord finns alla bekvämligheter som gör att er vistelse blir perfekt.

M/Y Sicilia IV är en Aicon 85 från 2008 i utmärkt skick. Yachten ägs av ett svenskt rederi och har svensk besättning.

Det finns fyra hytter ombord varav två hytter med dubbelsängar. De andra två hytterna har två enkelsängar vardera. Alla hytterna har givetvis privat toalett och dusch.

Salongen på huvuddäck erbjuder generösa utrymmen med soffgrupper, divaner och underhållningssystem. Här finns även matgruppen och ytterligare en gästtoalett.

Denna yacht har även ett generöst akterdäck där det är möjligt att inta såväl frukost, lunch och middag. Utsikten är alltid bedårande i Medelhavet!

På övre däck finns baren, solbäddar, en sittgrupp och naturligtvis finns det en jacuzzi. Den största delen av soldäck har ett tak som är manövreringsbart.

Evenemang, mässor och events

Vill ni besöka tennisveckan i Monaco eller se Formel 1 Monaco Grand Prix är det en bra idé att hyra M/Y Sicilia IV. Det finns många mässor och andra evenemang i Monaco och Cannes. Kontakta oss för mer information och prisförslag.

Vad ingår i fartygshyran?

Upplägget med att hyra en båt i Medelhavet skiljer sig något från den svenska modellen där allt oftast ingår. Detta beror på att externa kostnader varierar otroligt mycket beroende på vad klienten önskar och naturligtvis beroende på säsong.

I fartyghyran under hyresperioden ingår fullständig tillgång till fartyget. Besättningen består av en kapten och deck-hand/värdinna och upplägget skräddarsys för att passa klientens behov. Det är exempelvis möjligt att addera en privat kock eller massör, bartender.

Alla tillgångar i fartyget ingår som exempelvis tillgång till tenderbåt, vattenskoter, jacuzzi och givetvis full service i hytterna vid charter med övernattning.

Fakta M/Y Sicilia IV

Längd 27 meter
Bredd 6,40 meter
Antal gäster

8 för övernattning

12 för dagsutflykter

Hytter

1 Master Stateroom

1 VIP Cabin

2 Guest Cabins

Flaggstat

Malta. Registrerad och godkänd för kommersiell charter.

Besättning Befälhavere och deck-hand
Utrustning
  • Tenderbåt
  • Vattenskoter
  • Jacuzzi
  • TV och Bose-system i alla hytter och salong
  • Fullt utrustat kök

M/Y Sicilia IV bildgalleri